ALMO NATURE HFC Natural wołowina i szynka - karma mokra dla dorosłych psów - 95 g
- Wiek zwierzęcia: Dorosły
- Smak karmy: Szynka
- Specyficzne potrzeby zwierzęcia: Brak szczególnych potrzeb
- Wielkość psa: Każdej wielkości (2 - 80 kg)
- Efekty zdrowotne: Zdrowie ogólne
Opis
ALMO NATURE HFC WOŁOWINA Z SZYNKĄ
Receptury HFC Almo Nature są wykonane ze składników, które pierwotnie nadawały się do spożycia przez ludzi, a teraz są używane do przygotowania tej karmy dla psów. Dzięki jasnej i przejrzystej identyfikacji pochodzenia składników, ta gama karm gwarantuje psu naturalne i optymalne zaopatrzenie w białko zwierzęce, przyczyniając się do dobrej równowagi żywieniowej i dobrego samopoczucia psychofizycznego. Receptury HFC Natural, opracowane bez dodatków chemicznych i barwników, są idealne do stymulacji grudek wszystkich psów, nawet tych najbardziej wybrednych!
- 100% HFC
Mięso i ryby pierwotnie nadawały się do spożycia przez ludzi i są obecnie używane jako składniki karmy dla kotów i psów.
- Bezglutenowe
Przepisy bezglutenowe.
Specyfikacja
Wiek zwierzęcia | Dorosły |
Smak karmy | Wołowina, Szynka |
Specyficzne potrzeby zwierzęcia | Brak szczególnych potrzeb |
Rodzaj zwierzęcia | Pies |
Rasa psa | Każda rasa |
Wielkość psa | Każdej wielkości (2 - 80 kg) |
Wielkość porcji | 95 g |
Bez soi | Brak danych |
Efekty zdrowotne | Zdrowie ogólne |
Seria | ALMO NATURE HFC |
Kategoria | Dla psa |
Kategoria produktu | Karma mokra |
Dodatkowe cechy | Zdrowie ogólne |
Wiek pupila | Dorosły |
Wielkość rasy | Odpowiednie dla wszystkich ras |
Rodzaj opakowania | Puszka |
Zakres wagowy | 0 g - 200 g |
Główny smak | Wołowina |
Białko | 12% |
Zawartość tłuszczu | 6% |
Popiół surowy | 0,5% |
Włókna surowe | 0,1% |
Zawartość wilgoci | 79% |
Bezglutenowe | Tak |
Bez konserwantów | Tak |
Brak sztucznych barwników | Tak |
Non-GMO (genetycznie modyfikowane organizmy) | Tak |
Bez cukru | Brak danych |
Ilość | 1 |
Rodzaj opakowania | Puszka |
Waga produktu | 95 g |
Seria | ALMO NATURE HFC |
Gwarancja | Gwarancja Sklepu 24 miesiące |
Stan produktu | Nowy |